Прво на колегински собир со лудо кафе После кај Сестра ми. Анализиравме филм со сестра и‘ и се смеевме до миле волје.
Кај дечко ми дома . Се договориме овој викенд да не излегуваме,но мислам дека направиме одлично,бидејки си поминавме најубаво сами двајцата .Правевме палачинки,гушкање,бакнување и ......
Вчера бев за Кочани по дуканите,бутиците морам да ги пофалам Кочанчани имат убав избор на гардероба и чизми и што е најважно не е скапо цените им се за секој џеп.Бев во пицерија на 2спрат од дуканите се наога имат одлични пици добра услуга,и убав интериер името не и го запамтив.Од Кочани зи заминав задоволна.
И јас цел ден го поминав по кочанските дуќани вчера А вечерта прво на диско, потоа у куфич па во друг кафич.....
На роденден во игортека со дечко ми бевме канети кај едно мало детенце. Е многу убаво и слатко си се изнасмеав со малите.
Вчера бев во 54. Супер си поминав... Само ептен главата почна да ме боли од синусите, и морав да си заминам порано од планираното. Ама добро, сепак со добро друштво, супер атмосфера, одлично беше. Башка еден секси келнер што имаат Ама не, не е убав Вечер никаде не бев, во пресрет на ракометот си останав дома. Како да знаев дека ќе победат па да им се радувам