се шетав за маскембалот но не ми остави некој впечаток посебен, па разочарана од лошото време си дојдов во 12 и си легнав
на пиење со другарките кои одамна си ги немав видено си се изнасмеавме убаво и така поднапиени весели дома си дојдовме и продолживме до 3 саат
кај другарка ми дома со уше една другарка ....после тоа се шетавме низ Рамстор ,ГТЦ и вечерта на роденден бевме кај еден другар..Битно супер ден и ептен бев изморена ..Нажалост денес не излегувам зашто ми е страв од СИТУАЦИЈАВА..
Вчера бев на црква, се се потпикав под маса потоа со сестра ми бевме на пица, па купивме крофни.... и така
Поминал 12часот... Можи да се кажи дека вчера бев на годишниот концерт на Ансамбл Македонка и си поминав прекрасно!
Во Ванила. Полош провод не сум умала во животов. Газење беше внатре, сите сељаци и сељанки собрани на едно место.
Вчера бев на ручек кај дечко ми . Татко му правеше скара и некои други специјалитети, па имавме „фамилијарен“ ручек. Неговите и сестра му со мажот и децата и јас.
вчера со дечко ми бевме 2 обврски да завршиме во град, па на едно кафе со едни пријатели, па на друго кафе со други пријатели, и кога се вратив дома како заклана бев.