Во саботата бев на спортскиот аеродром со дечко ми и неговите другари макетари. А вчера кај дечко ми.
На работа, па после со либето во Рамстор на пазарење, а потоа по прекрасна хаљина во Аеродром од Антонија Ристовска, па дома, па спремање вечера (печено пиле во фолија + зелено рижото со коприва + салата + вино)....... и после... Ми заспа пред телевизор... Си ја рачистив масата и кујната и си легнав
Вчера освен у школо, бев на зумба, на англиски, и на крај вечерта на прошетка низ маало со другарки. Мускулите на нозете ме болеа и налет се..
Најпрво по дома, натам навам се да средам. После на една прошетка, убаво беше времето а сонцето мое имаше слободен ден после го термози 2 саата да се влече по мене во Супермаркет На крај дома, направи му на мажуленцето вечера и ојде јас на работа.
Требаше дома, ама излегов у Аеродром со другарки (морам да кажам, не е мојата омилена населба. no hard feelings bro )
За првпат бев во летната тераса Every day што е во Аеродром крај кеј и се воодушевив, прекрасно место. Потоа во 69.
Најпрвин сабајлето малку јога и работа со психолог(за спортот) А вечерта во 7мица со дечко ми, па на кеј и домче