Во некое градче покрај море каде што времето е предежно топло каде што секој си го гледа својот живот и не се замара со тугите животи каде менталитетот е на многу повисоко ниво(од нашето за жал)..Каде има интересни случки настани дешавки и позитивни луге ..
оваа земја ми е опсесија од дете, од тогаш до денес сонувам таму да живеам, се нивно сакам ама сееееееее, од кујна, од мода и уметност до коли и машкииииии имаат особена убавина, никогаш ми се нема остварено мојата желба да отидам и да ја видам. ако отидам во Италија прво што ќе направам ќе се изнајадам тестенини има сите тие нивни специјалитети да ги пробам и секако belisssimo mio machiatto! сите негови варијации има да ги пробам, а да не кажувам за лудиот шопинг.
Далеку далеку.....негде западна европа ( германија, италија), австралија...... еее баш тука најдов да се родам
Sekade samo ne vo MAKEDONIJA,BUGARIJA,ALBANIJA,TURCIJA,JAPONIJA,KINA,SRBIJA... XD [mod-kirilica:2o197hv4][/mod-kirilica:2o197hv4]
Оф, уште малку па ке си заминам во Швајцарија или Германија. Finally home Корени си се корени. А може да си купам и едно имотче во Франција во Карксона и ке бидам во рајот. И местото да биде ладничко и со повеќе врнежливи денови. Јас и сонце- never!
Пред некое време напишав токму на оваа тема дека сакам да живеам во Јапонија!!Сега се предомислив.ха ха ха.Несакам повеќе таму!!!!!!!!!!!!!!!!!!