ako sakate da ja zapoznaete svojata zemja makedonija posetete go najdobriot sajt preku koj moze da ja zapoznaete vasata zemja poubavohttp://booking-macedonia.com/ stefan-bubica Фем почетничка 00 Мислења: 0 Зачленет: пред 4 минути * Лична порака
Едноставно ми одговара и климата, сум сакала уште од 7 годинки таму да живеам. Го сакам дождот повеќе од жешкото време.. исто сакам и во Стокхолм (Шведска).. и таму е убаво..
Сакам да живеам во Лондон или во Рим, или пак некаде во Јужна Америка затоа што тој континен, незнам поради што, ми е многу убав..
Сакам да живеам на некое островче, значи умирам да живеам на кое и да е, тропско мало/големо, зелено, насекаде вода, океан, офффф, палми, значи би убила за такво местенце за живот.
негде покрај море, со палмички така, фина топла клима коа сакам да си се брцнам да се избањам, али сепак да има згради, население, да не е пустелија некоја
Привремено да живеам на пример една година, би прифатила каде и да е во Европа, Италија, Шпанија, Франција, само секако во град поголем и поубав од нашиот Загреб или Белград мислам дека се единствени градови каде што би можела да останам засекогаш и притоа да се осеќам како навистина да припаѓам таму-јазикот и народот ни е сличен, градовите се развиени, блиску е до дома Така што сум реална и бирам или Загреб или Белград
Би сакала да останам во моето мало градче но да имам ликсузен дом и да бидеме само јас и мојот дечко и секој ден да правиме журки..