За тука во Мк би живеела во Ск ама во некоја друга населба,од другите градови незнам..во сите по малку секој град си има своја убавина А за во странство во Америка да си земам некои курсови за истражување,криминал и тоа
јас би сакала да живеам во Шведска(можеби и ќе ми се исполни желбата)секако дечко ми работи таму па би можело некое време и мене да ме земе,сигурно кога ќе се земиме нема да живееме раздвоено.....преубава земја,а и да кажам во Шведка поточно во грдот Малме...го обожавам,може и во Гетеборг каде и да е само во Шведска да е...
моментално каде и да е само подалеку од тука ______________________________________________________________________________________________ Инаку би сакала во Виена, Прага а најголема желба ми е Дубаи.Барем да можев да го посетам.Ај еден ден можеби
Дефинитивно моја омилена земја е Италија Обожавувам се во врска со неа- градовите, пејсажите, јазикот, мажите. А храната mama mia Се надевам дека со многу труд и среќа еден ден ќе живеам таму и ќе бидам дел од таа убавина.
би сакала да живеам во мнооогу голем град кај шо немат рекла-казала и кај шо никого не го интересират со кого си се мувала вчера со кого си легнала и сл...а не во помалите градови секој со секого се знае, знае која му била бивша, во кој кафич излегува и на која маса седи...блааа
Doma si e doma, bi sakala sekade da prestojuvam, no samo vo mojot roden dom, grad bi sakala da ziveam.
Сакам да си живеам во Македонија-и тоа ако бирам би бирала два града од Македонија.Мојот-Неготино и прекрасниот Охрид
Го сакам Скопје ептен, тука сум од кога сум родена, ама не би сакала да го продолжам животот тука. Би сакала да живеам во Италија или Англија.
Јужна Франција.Ептен,ептен ми се свиѓа.Ница толку добро го имам проучено гратчево на Гугл Мапс шо 100 % го знам повеќе од тие што живеат во него.