Хочу да се удајем у Србију. Според тоа, Белград. Здравје Боже, за десет, мање - више години, Белград стижем!
Сосема небитно. Битно е со кој живеам, а каде - може и во колиба, негде изолирано од модерниот свет (не бе, шала, нема шанси до толку ) Можда Њу Јорк, Германија, а кул ми е и тука во Куманово.
Далеку од сеееееее, далеку од сите овие ср**а, на некое мирно место, со мнооогу зеленило, многу шума и цвекиња ... и дечкото до мене ...........
Ја сериозно размислувам дека сакам уствари да живеам надвор и што подалеку од планетава па и сончевиот ни систем . Фала многу и на вас Пријатно.
Негде далеку од Македонијавааааа ........Би сакала да имаааа море ,зеленило ,чист воздух и различни продавничкии со убаава робааа + да се ефтинки ...
Негде на планина..да имааа многуууу снег и чист воздух.. Дрвена планинска куќа со (централно греење,камин и џакузи) многу кучиња и дечиња ....Обиколена со елки на кои снегот натежнал...со поглед на планинско езеро.. иииии голема тераса
Ех кога би можела би живеела во Њујорк, Шпанија, Мексико, Кина..па можеби и Африка би ја посетила но не би останала за долго Ги обожавам традициите на земјите и навистина би сакала да отидам некаде
Сакам да живеам покрај море, сакам да нема зима-само пролет и лето да се годишни времиња таму кај што ќе живеам. Сакам сонцеее!! Има ли негде вака?
Би сакала да живеам во ИРСКААА Многу сакам да живеам во некое село, ама не село како кај нас туку како на филмовите, со многу зеленило, блиска рекичка и да доживувам разни авантури, цело време да сум надвор излезена да пешачам,а не да седам на компјутер и залудно да го трошам времето ... Многу ја сакам природата. А, не би било лошо и да живеам во Тоскана
Ехх јас каде сакам...некаде каде што има убава плажа блиску,убав ноќен живот... Едноставно цел живот сонувам за тоа кога ќе се разбудам секогаш да има сонце (по можност),да одам кога сакам на плажа,секој ден,навечер да се шетам и да ги слушам брановите... ахх забегав со паметот готово...