Л.А, Лондон, Парис,Австралија, Америка, Њу Јорк, Мајами, Сан Франциско, Лас Вегас, Дубаи итн......... охоооооооооооооо сакам да појдаммммммммммммм ама тешко! ://
Супер ми е во Македонија,си ја сакам државичката моја ама би сакала да го посетам Хаваи,Париз,Лондон и Лос Анџелес.
Убаво ми е тука во Македонија,во градов каде што живеам.А кога би бирала град тука во Македонија,тогаш ќе биди Битола,го сакам овој град,затоа што си има свои вредности и свои убавини кои ги носи самиот во себе. Но најверојтано после неколку години ќе живеам во Бугарија,ама тоа е.Сега си држам само среќа да не биде така. А кога би бирала друга држава тогаш дефинтивно би било Италија.Скромно зарем не.
Варијанта бр.1 - Париз (веќе пробано) со вила во Ница (нели, за преку лето ) Варијанта бр.2 - Барселона со вила на Мајорка ммммммм
И јас имам ваква замисла за местото на живеење кое мислам дека би било идеално за мојот сопруг и ќеркичката... Поситано, Италија
Во Будимпешта. Преубав град, прекрасни градби.Ама луѓето... Не ми оставија баш добар впечаток.Ладен народ.