Па има многу места каде што сакам да живеам :Дубаи,Мајами,Париз,Германија,Акапулко,Лондон и мн мн други каде што за жал никогаш велам НИКОГАШ зошто знам дека нема да отидам
Шкотска Чистота, зеленило, воздух... ми се смеат кога и да го кажам ова, ама за мене нема поубаво место Е сега ако барам вода до мене, дефинитивно Бали
Било каде, само некаде подалеку од тука...Каде на никој нема да му биде гајле кој си, од кого си и да ти ја знае цела фамилија и сите проблеми во неа и во твојот живот! Каде што ќе имам ПРИВАТНОСТ, што тука ја немам, бидејќи луѓето се ненормални оговарачи-прст да им покажеш, ќе речат цела рака ти ја виделе!
Дубаи или Малдиви Многу скромно Како и да е некаде каде што ќе имам подобар живот,каде што мојот труд ќе биде награден и каде ќе можам и јас да им обезбедам убава иднина на моите деца
Јас имам 13 години и од сега не ја сакам Македонија! Многу глупа и сиромашна зејма Ако би можела да живеам некаде некогаш тоа би било во Европа. Посебно Англија. Многу ја сакам таа земја, а не знам зошто.
Кога би било во Македонија би сакала во Охрид. Навистина ми е посебен како град и можеби единствениот што ми се допаѓа навистина во нашата земја. А кога би бирала надвор од Македноија би сакала во Париз или Чикаго. Ама ќе си остане на желбата најверојатно
Значи вака, ако морам да останам во Македонија би останала во Велес бидејќи тука ми се најголем дел од роднините, пријателите итн итн, а доколку имам шанса да живеам зад границите една од поблиските дестинации ми е Истанбул (прекрасно место) ,а од подалечните Њујорк бидејќи сакам гужви и врева
Лондон, заљубена сум во градот , или Њу Јорк (concrete jungle where dreams are made of, there's nothing you can't do )
...na selo,......negde udjum...... <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eSso27vEuzg&hl=en_GB&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eSso27vEuzg&hl=en_GB&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>