Во Македонија би останала тука во Охрид.А надвор од Македонија,би живеела во Истанбул-Турција,Остенде-Белгија или Сан Франциско
Па јас живеам во Македонија во Скопје - Автокоманда и сакам тука да си останам а ако збориме надвор од Македонија во Акапулко(многу сакам) ...
Во Македонија би се преселила во Охрид, зошто ми е многу подобар од Скопје, а надвор од нашите граници.. дефинитивно Лондон .
Во New York за да живеам на раат. За никој да не се замара со мене и со тоа јас што правам. За да имам слобода и поголеми можности. После би се преселила во Лондон тоа кога ќе имам дечиња и ќе сакам помирен живот и добро образование за нив. А,неколку месеци во годината би живеела во Дубаи. Преубаво е ама не би живеела подолго таму. Освен ако не им се подобрат правата на жените. А, да станам јас некој активист за права на жените и да си се преселам таму? Чисто да не трошам пари по авион.
Јас би сакала на осторв да живеам, мм може Бора Бора, моето омилено место. Исто така би сакала во Канада, немам посебен град или пак во Германија или Англија.