Овде ова биле едни од најживописните села во светот, паа со задоволство би си живеела овде на раат... Венген, Швајцарија Сент Џорџ, Бермуда Езе Франција
Вистерија Лејн Поима немам каде е ова, али прекрасно е LA San Francisco ...и на мал милион други места, каде летото нема крај
Порано многу сакав Лондон, Англија. Сега сум свесна дека јас таму нема да издржам - од поќе причина, една е времето, друга е големината на градот. Ама некое релативно мало селце, малку помало од нашите градови, но фино и тивко, би било доволно - со многу зеленило, рекички, езерца. Само да не е мкд де.
Шпанија или Германија сакам,ама не би ми сметало и некаде каде е помирно покрај некоја река или езеро
Во мало село на брег на море или океан. Ни молови, ни трговски, ни гужви... Пред мене само вода, чадор, лежалки и двајцата мои сакани
Ај ѕирни малку погоре на страната и одбери си едно селце од тие моите, па може и комшиници да се погодиме
Во било кое, еве ти одбери. Кафе ќе си пиеме и ќе си озборуваме на раат (ако има кого да го трачариме)
@referentka бидејќи ние сакаме да живееме некаде на раат ама не ни е во карактерот да сме толку изолирани, сепак ни требаат села како оние трите погоре, може во сите по малку да поживееме. Посебно во Франција и Бермуда, и немора со кафето да трачариме, само ќе уживаме.. и бај д веи еве уште едно во Холандија