Градот мој секако си го сакам затоа што тука ми се сите мои блиски особи, освен мојот и Скопје го сакам и таму имам мои луѓе ... Но би сакала да живеам во Парис, Рим и како еден од омилените гадови ми е Лондон. Ја обожавам таа клима, врнежливо...па тие интересни куќи уживам кога ќе легнам ноќе и слушам како врне ммм приспивна
За Македонија во Скопје а надвор од границите Los Angeles, New York, Miami (Las Vegas можеби),потоа Милано, Paris, London итн..... многу се замислив
Париз, Мадрид, Палма де Мајорка, Акапуло, Рио де Женерио, Буенос Аирес, Мајами само да не е е овде во Македонија
И јас си мислев дека кога ќе се преселам од Македонија, дека на "западот" цветаат ружи...Верувајте дека не е така. Родното место секогаш е најдобро, и секогаш ќе ти недостасува. ОнТопик, би сакала некогаш да поживеам во некоја од Скандинавските земји...
Нигде,си го сакам Скопјево,да шетам по други градови,држави,да сакам,ама да останам да живеам,никако =)
Aвстралија, по можност Мелбурн или Сиднеј. Да се преселев во друга населба или град ќе ми беше тапа и ќе жалев за мојата населба или град. А вака богами ич нема да ми биде гајле коа ке иам бољи живот и подобри шанси да успеам
Многу би сакала да живеам во Хрватска.Од серии што сум гледала,репортажи и слики,многу убава земја е,а и луѓето се фини.Ги сакам хрватите.Имам пријатели хрвати и прекрасни се.Ајде кој знае,можеби ке се омажам натаму...
Во Амрика сум била неколку пати бидејќи имаме роднини таму,поточно во Канда,и морам да признаам дека е невидено нешто.Имаат супер лесен живот,заработуваат дупло повеќе од нас и уживаат..Јас искрено едвај чекам да завршам факултет и да заминам таму.Брат ми уште одамна замина за Канада и живее како во филм.Јас не сакам да живеам во Канада ама ќе морам некое време,а после тоа планирам да си го исполнам сонот-Њу Јорк,Менхетен Апер Ист сајд...<3