Јужна Кореја. А општо сакам куќа со огромен двор. Да можам ги посвојам сите бездомни животни во државава
Имам желба за Сеул, Јужна Кореја. Многу би помислиле дека сум некој опседнат BTS фан (простете ми ако грешам не сакам да навредам никого), но причината е друга. Едноставно ја обожавам таа азиска култура, природата, храната, облеката.. се, ама се! Започнав да учам корејски јазик и сум пресреќна, па можеби и една ден ќе чекорам низ Кореја хаха
Сакам некаде во Скандинавија, или Швајцарија. Главниот проблем е што мора да се учи јазик, на се друго можам да се прилагодам. Дали некој од вас се преселил во Скандинавија или Швајцарија и за колку брзо го усовршивте јазикот?
Ако би живеела некаде освен тука би сакала Австралија ама никогаш не би одела и да имам можност, предалеку за мојата психа и носталгичност. Или во некое селце во Швајцарија Какви селца има Австрија, Швајцарија Кога миневме покрај нив секогаш си мислам овие луге зарем имаат овде стрес? Куќички викендички, дрвени, зелена трева до недоглед, чиниш по теписон газиш, цвеќиња полно и по некоја крава во тревата исто како од рекламата за Милка чоколадото. Па дури и кравите чисти и бели, се како од бајка.