Јас како што сум тргнала со дечко ми изгледа во Охрид ќе живеам. А инаку би сакала во Хрватска да живеам. Некако народот е поблизок, културен, образован народ се
Њујорк ! Го обожавам, го сакам и летово ќе го посетам Иако не ги исклучувам од игра Италија (под услов да имам маж италијанец, СЕКС!), Лондон и било кој дел од Австралија
ех ме погодивте со темава. добро моја среќа или несреќа е што штркот тука ме пуштил но кога би бирала каде да живеам би ја избрала хрватска т.е. токму тука. му викам на мојон да идеме но некако не сака а јас двапати не би размислувала
Само да кренам на fax одма поднесувам дукументи и одам за АМЕРИКАААА (животна желба ми е) а по можност и да останам тамууу
Во некој град помал од Скопје, ама не премногу мал и досаден. А порано не мислев вака Ееееее, се менуваат ставови, желби и потреби Кога ќе размислам, баш ми е гајле каде, важно ми е со кого
Аууу.. неможам да опишам колку само сакам да идам негде на друго место да живеам. Било каде, било каде освен овде. А више ако можам да бирам би избрала Њујорк или Аргентина (Буенос Аирес).
Италија......не барам да бидам во големите градови може и во мал...како Канели знам дека таму ќе имам се
Англија...не е битно дали е некој мал град или голем како Лондон и Манчестер. Важно сакам да го почувствувам духот на таа земја, да живеам на нивен начин..да го слушам тој акцент...аххх...
Сакам да живеам во некој град кој е мирен и нема многу гужви онака е мирно но на некое време а после сакам да се преселам или во Парис или во Лондон или пак некаде во некој град во Италија.....а ако останам во Македонијава бареМ во Скопје да живеам
Лас Вегас.....ако одам уште еднаш таму, тешко да се вратам назад, таму ја има таа слобода како никаде на друго место...ахх