Највеке си јадам од Мекдоналдс,Седмица,Чичко Стоилко,Гирадико и понекад од КингБургер! А кога беф на одмор во Црна Гора,Чањ јадеф од Chudesa od Mesa и верувајте ми по вкусна скара и сендвичи немам пробано! Ако некогаш идете и незнаете каде да јадете јадете во Chudesa od Mesa! Поздравче!
Избегнувам да јадам брза храна, освен кога морам.....односно ми се јаде, а во следните 1-2 часа нема да стигнам дома за да си каснам нешто Ги сакам хамбургерите од Кинг Бургер, Пастрмајлиите од Специјал, Лесковачката од кај Вили и од една маалска бурекџилница кифлите со растителен кашкавал, да не заборавам капричиозата од една не многу позната пицерија (ама со маринирани печурки и рендана салама )
Од комшијата кокошките..нема шо ем најбрза ем највкусна Spoiler Во Панорама хамбургерите,во Јарец тостовите и хамбургерите исто така,Леонардо пица капричоса мњаам,и гиро ама заборајв как се викаше..ново е мислам сега
Мегдоналс ми се највкусни дефинитивно. Посебно тоа компирчињата кога ќе ги мцнам во дип кремот(тоа павлака-мајонез што е) Само што многу малку ставаат, во заб да ти се заглави.