Мекдоналдс и Вили. Ко ке ми текне на Мд ми се расплачуваат цревцава и секогаш сум гладна за таму, си јадам по 3-4 сендвичиња без проблем
хотдози од Парадисо уште кога ќе ме види тој што работи таму знае што треба да донеси, јас само си чекам ..дека сум редовна и по брза нарачка ми ги носи со повеќе сос хаха шта чеш, привилегирана сум
Мноогу ретко јадам брза храна. А јадам само кога ќе сум во Кавадарци, во Мерлин сендвичарата мислам беше. Најчесто хамбургер или хот-дог јадам .. ммм! Лелеее, кај ми текна, лиги почнаа да ми течат сегаа ..
Не сум обожавател на хамбургери,повеке сакам полесни брзи јадења,како на пример -крофните од хром -панцеротите од специјал -Мц -компирите со кечап и мајонез од попе -и ке го додам и комбинираниот сендвич од Сунчица,во К.Вода,кој има преубава тепана сол и дава посебен шмек
Мекдоналдс на прво место и без конкуренција Вили Седмица ама поретко затоа што тешко ми е на желудников 3 дена после тоа
не јадам нешто често брза храна,али кога јадам,јадеме секогаш со дечко ми во Кватро-Скопјанка (Аеродром) уф,милини а исто така и Вили-стандард,и некои сендвичари рандом околу моја зграда
McDonald's на прво место! после Круна (бурек со месо), пица со кулен од жу-жу , тост или хамбургер од кај Сунчица (има погоре спомнато зошто ), компирчиња Big Burger (к.вода), кај Kasper (исто к.вода) хамбургер, викторче (аген к.вода) симит погача, Sunrise палачинки (к.вода) доста е мислам (ми се пријаде)
До времево ќе да е, али ако порано ја одминував лесковачката, сеа се лигавам секое поминување. Полнето пилешко! Кој пробал, знае.
се што е во Tобако 2 лесковачка, боби за бурек поготово за пица бурек им нема рамен, ваташа за слатки и торти се број 1, гирадико одма тука кај бивша формула. сладолед палма и имаше едно место за палачинки карши палма, убави правеа, ама не знам дали уште постои тоа
Пола саат барам во која тема да си прашам, ама очигледно за се има теми а пак нема што кај да кажеш.. Нема везе, прашањето ми беше кај има најубави пастрмајлии по можност Аеродром и околина, итно ми е