Од вегетаријански/вегански места, би ја пофалила сендвичарата Хармонија. Сендвичите им се превкусни, иако жената ги пржи во премногу масло па ги избегнувам.
Ројал - спајси чикен ми е нешто од најдобрите ствари што сум ги пробала во живот, хамбургерот ми е класи подобар и од 7мица, Вили, Жужу а за МекДоналс да не праиме муабетКомпирите не ми се баш по мерак како стоени ми личат, за компири си ја поштувам 7мица. За тостови, поубави од Сласт нема да најдете. Силбо - за бели пецива, ако ве носи патот натака обавезно да пробате топол ѓеврек со сланина.
Зошто тие што не јадат брза храна се појавуваат на темава? Он топик,одамна немам јадено,ама порано често знаев да си купам сендвиче. Кај нас место 7ца има 5ка,таму со мерак си јадев 5ка сендвич,најубав е. За хамбургер најубав Палма,исто кај нас. Во Велес,дефинитивно сендвичарата Корнер,посебно чикенбургерот,мераци. Во Скопје,Мекдоналс на времето и Ројал.
MkDonald's често одев и ми фалат сега чисбургерите. Во Ројал еднаш јадев после толку препораки од моите пријатели, но мене не ми се допадна. Онака, ништо посебно. Од Вили полнето пилешко со сосовите ммм.
Мекдоналдс и 7-ца. Мислам исто дека во брза храна се вбројуваат сендвичите со поховано пилешко од Бравос... Фантазија,буквално храна за богови се
До пред некое време ми беше Бизи Бургер ама откако го пробав домашниот и вегетаријанскиот сендвич Фејс кафе ми стана омилено место за брза храна.. Уфф сеа како би мавнала еден домашен сендвич
Најголемиот фан на брзата храна и секојдневен муштерија се јави -Вили за полнето пилешко и средна/голема лесковачка со сосовите, салати и помфрит, -7ца за чикен со екстра мајонез и кечап, -МФЦ за тостови со свински врат, кулени, пилешко филе и млечен, чикен, хот дог најубав, комбинирани апсолутно се од менито. -Вели- за тост и лиснати со виршли,зденка и сенф/мајонез и листанти со зденка/павлака и сл., -Ла делишас на Партизанска за најубавите лиснати и банички со зденка/маслинки. - Гиро мамас- е тука е прејадување до бесвест со екстра помфрит и најубавото свинско гиро. -Амати заа најубавите ладни сендвичи со се и сешто и палачинки секако. - Ројал за бејкенот и полнетото пилешко