Работат на стара слава, затоа и сеуште имаат гужви. Меленото месо не им е чисто, целото е со р'скавици, црвен пипер големи парчиња, со еден збор - никакво. Само тие што не се разбираат што е убаво, јадат таму.
Се шалеше претпоставувам?? (бидејки можам да ти постирам видео линк (да не биде премногу научно објаснувам) затоа те прашав)
Ја у Тетекс кога јадам, у тој кај Силбо, буквално го јадам без сосеви. Толку е предобра плескавицата, тоа нешто неверојатно. Иначе, у Ројал Бејкон чизбургер ми е омилен, ист квалитет еве веќе со години. Еднаш имам у 7ца идено, у Аеродром, пред 8 години чинам, плескавицата имаше цигла боја... Значи тоа ако е месо, еве на.
Умами за најдобро веган бурито (БЕЗ ПИПЕРКА!!!) и Адамс за бургер (Hush, duh). Од пици, Наполи пица Треф исто така ме "купи" и Олива во Метро иако во последно многу сакам едноставни работи без премногу додатоци.
Во 7ца никогаш не ми била убава плескавицата ,тетекс во чаршија многу убаво и за седење има ,а и во Чаир има тетекс .Сега брзо јадев во чичко Стоилко кај грчка амбасада ,не беше лош хамбургерот ама далеку од порано што беше ,тогаш бев многу мала и се сеќавам само од таму јадев хамбургер ,плескавица или било што со мелено месо нигде не јадев само од кај чичко Стоилко .
И јас незнаев случајно поминував од таму имав нешто работа и кога гледам чичко Стоилко ,ја прашав вработената дали е истото од порано ми кажа да .
Кај грчка амбасада нели 7ца има тука е ова одиш погоре и од другата страна .Од центар кога одиш кон грчка амбасада доаѓа од десна страна .
Ок сигурно ќе одам.Чичко Стоилко бе.Ејјј младост наша убава тоа беа редици редици за јадење.Па една убава чиста плескавица оффф бе што убави времиња.Па сендвич 50 денари ејј.После процес на сендвич кај чичко стоилко.Супер ме врати малку во младоста убави денови
Ама ништо не е како што беше порано, памтам многу мала бев моите кога ми купуваа од таму и хамбургер беше 50 ден сега е околу 200 ден така нешто .