Ма ништо не е како порано за жал и овие деца сега незнаат што е убавина зошто ние навистина уживавме во младоста.Незнам ти која година си јас сум 85 и се сеќавам на оние убави работи и мигови што ги имавме.Можеби темава и не е за ова што го зборам ама ова со чичко Стоилко навистина ми разбуди убави спомени
Зашто во Седмица не ставаат свежа салата? Порано незамисливо беше хамбургер да нема краставица,зелка и домат. Реално многу повкусни беа сендвичите порано, не да мрчам како стар пензионер ама реално уште вкусот го памтам.
ако им кажеш ставаат ама само краставица сега свежа во зима кисела Се согласувам за зелката, доматот... сосем друг вкус дава салатата на сендвичот Сега сме модернизирани криспи, барбикју сос... не е повеќе ориз со копани, сега е рижото со пилешко
Burger Time Alert! Со картичките Visa и Google Pay™, уживањето во твоите омилени специјалитети на KFC е уште поголемо! Само плати со својата картичка Visa преку Google Pay™ и добиј бесплатен Dirty Louisiana Burger за нарачки преку 500 денари. Зашто еден никогаш не е доволен! Понудата важи од 15 септември до 15 октомври 2023 година или до исцрпување на средствата за оваа промоција. https://www.visasoutheasteurope.com/macedonia/featured-technologies/google-pay.html
Ќебапи во Космос Хамбургер во Тетекс Бургер во Фуд Худ Симит-погача во Фурна Чаир Најдобро гиро во Гиро Хаус Најдобар донер во К-Мараш Најдобар тост во Меџик Најдобри мекици во Крофните од Хром Најдобри палачинки кај мене дома (нигде од надвор) Најдобра пица во Балила Најдобар бурек со месо во Свети Никола Најдобри банички со пица во Ла Делишс