Е овде би сакала да бидам,обожавам вакви места мислам какви убавини има на земјава и штета е да се уништат од страна на човекот...
Во хиподром, мислам на хиподромот во Скопје, кај коњите, па да да си седнам во тоа ресторанчето, да си каснам нешто, да прошетам...
со НЕГО... да му кажам дека го сакам најмногу на свет, да го гушкам најсилно и да ги бакнувам неговите сочни усни... да му го дадам подарокот кој го спремив за годишницата... за жал нема да го видам денес ах тие службени патувања... но затоа пак ќе одлетам од Скопје во среда и десет дена ќе биде сааааамо мој...
Сакам дома во топло креветче да спијам.Па и мачорот мој сакам да ми е до мене,да спиеме до утре ова време
Сакам да сум сега на некое егзотично место, заедно со него, заедно да уживаме во убавините на природата....
Momentalno bi sakala da sum vo vikendicata ... ne sum bila od kako bevme na nocno skijanje ...mi nedostasuva prirodata i visocinata pa mirisot na skara, drustvo ,ladno pivo i se drugo tamu gore .Koga ce se razubavi ova vremeee.....
подалеку од планетава.....на мрас може барем ќе се друзам со марсовци а не со дволичи и себичи суштества така звани ЛУЃЕ