Sakam da sum nadvor od ovoj zatvoren prostor i da ne go slusam tipov koj kazuva nesto sto i samiot ne go svaca..Eh da ne e ovoj L.TOP ce umram od tolku istreseni gluposti na edno mesto od edna glava .
Negde mnogu daleku...na nekoj pust ostrov,pesocni plazi, +50 stepeni, bez net,mob i sl ufff ubajni.Edno mesec dva dosta mi se da odmoram od se pa posle ke vidime
Сега како би отишла на некоја плажа да се печам како ракче на сонцено и да уживам и на ништо да не мислам,обожавам лето па нека е и 50 степени,да се испечам,да фатам боја,да си уживам и да не се замараммммммм.....ах колку ми фали тоа
Во моментов би сакала да сум во Италија,незнам зш ама веројатно ми е инспирација од тоа што слушам италијанска музика
Еее... моја тема :up: си имам обичај често да шетам со мисливе а колку што приметив повеќето пишале за плажа ееј... па и јас ќе одберам тоа... моментално сакам да бидам на некое мало островче...да се излежавам на лежалка со коктелче до мене ммм... сонце пече уфф мераци...
Сакам да сум некаде било каде,само да не сум тука каде што сум,значи голем авантуриста сум во душава,да отидам негде надвор од нашава државичка,само чекам некој да ме викне да отидам во странство,ах да имам некој таков да ме викне,одма на аеродром го чекам....ама сеште нема таква покана
И јас мало, ајде ќе одиме заедно до марс да провериме што прават марсовците и да им однесеме по еден сникерс да се заблажат
И јас идам таму, ама патем да скршниме и до сатурн, да се качам на тоа прстените негови, животна желба ми е. Со марсовците немам баш контакти
Е ајде ке одиме,само да најдеме уште некој кој сака во странство да оди и да летнеме од овде некоја така сериозна покана,ама уште нема
Во моментов би сакала да сум на крајот од светов,негде далеку од овде,далеку од сите тука и да не се замарам со ништо,да уживам,некаде на крајот ако има крај ах да би можела така лесно во моментов да се депортирам негде....ете не сакам да сум тука каде што сум во моментов,само да посакам и оп на некоја плажа или на друго место да се најдам,ама е невозможно,некои работи неможат да се избегнат,мора да се случат