Незнам, на некоја егзотична плажа , во лежалка , под чадор .. Бранови се слушаат , сонцето пука .. аах Колку и да седам нема да ми биде доста
Hmmm na druga planeta ili vo druga drzava ili vo drug grad bilo kade samo ne na ova mesto kaj sto ziveam i ne so ovie luge tuka ahhh kako ne pripagam tuka kako mi fali edna golema promena, ama tesko da bide.... i mislam podobro ke si pominam so marsovci,kinezi,afrikanci odkolku so lugevo okolu mene
bi sakala da sum nekade vo stranstvo i da ne se vratam nikogas.sakam da sum na ezero, planina i kojznae uste kade ne mi teknuva vo momentot
На некоја плажа,да уживам и да се печам на сонцето,некаде на пример на Кариби,далеку од тука,можам комотно да се адаптирам на друга средина и нема да имам никаков проблем,а и не само тоа туку и да отидам нема да ме фати носталгија за нашава мила ем мала државичка....
Uste go imam toa mislenje bilo kade samo ne tuka kaj sto sum.........najubavo vo nekoja druga drzava eve sega kaj deckomi sto e na primer .......abe bilo kade ne mi e gajle samo tuka ne i ic ama ic nema da mi fali ni drzavava ni nikoj osven majkami i tatkomi....deckomi i taka ne e tuka ....ehhh da mozam vakva promena da si napravam sega dobro ke mi dojde ama ashh nema
на некоја егзотична плажа, со дечко ми и само да ме гушкаа сиилно најсилно... и да му кажам дека сум само негова
na nekoja ubava plaza , da legnam da se opustam, soncam , slusam muzice, i da ne mislam na nisto i na NIKOGO !!
Па незнам... некаде на некое мирно место со трупчето мое да не се замараме со никој и ништо, да водиме љубов до бескрај...