Под боровите сенки на најубавата камена плажа, да го пијам со поглед кристално чистото море. Или уште подобро, да бидам во него. Јас и морето - едно . И сето тоа на само 15 часа пат од тука. Ќе бидам, другата година... се надевам.
ххмммм сакам да одам некаде далекууу далекууууу.....да се одморам од некои личноти....би останала 1 месец малку да ги заборавам !!!
со дечко ми во креветче и да си спијам со него и да ме буди на секои 15 мин и да ме потсетува да не се качувам врз него дека жешко му е
Во викендицата на свеж воздух покрај езерото и убава скара ,винце и добро друштво.. но обврските не ми го дозволуваат тоа задоволство
Искрено на ова жешко време...на дечко ми да му легнам на стомак и да си се кикотиме ко зелени, а надвор да го слушам Охрид и езерото како џагорат и вреват Деее, што чудо ќе бев, час ме фаќаат кризи час сум вљубена
На плажа бе. песоче под мене, јас оптегната, со ноџињата малце во вода да не ми е жешко. Ама ќе си почекам неколку дена
на некоја песочна плажа, под чадорче со коктелче и брановите да ми ги пласкаат нозете уффф ладовинка само да осетам, а богами и боја ќе си фатам
domaaaaaaa.....ne sakam veke ispitiiiii.....sakam domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Забележав во неколку постови (ова НЕ СЕ ОДНЕСУВА на никој поединечно) дека сакаат да бидат тука - во Охрид, а јас најрадо би била некаде далеку од тука. Барем надвор од градов..... ми треба време да бидам сама и да размислувам. Или пак воопшто на ништо да не мислам. Ми треба време да бидам сама, со сонце или месечина (небитно). Тишина ми треба. А одамна не сум ја имала...