јас сакам да бидам во Копенхаген со срцката ми,и од таму да тргниме негде на одмор.....па рај,па да си уживаме,па ово ,па оно...
На истото место каде што бев до пред пола саат...беше најпрекрасното место што сум била до сега со мојот мил...
Сакаааааааааааааааам на плажа пред мене мореее да гледам.а у близина од некој кафич музика да рока.да не биде мирно местото.За дружтвото би преферирала со другарките
на плажа, на некоја добра журка, со коктелче во раката и да има згодни типци да има што да коментираме со другарките
На плажа..додека ветерчето ме заладува а нозете ми се во водата и брановите наидуваат,легната јас на песокот и имам поглед кон темно синото небо со ѕвезди на него .. Охох ајде да престанам на почеток иначе вака можам и до утре да си пишувам
На плажа некаде на море,да лежам во песокот и да го слушам бранувањето.Потребно ми е да сум сама и да размислувам.
На некоја плажа, да лежам на онаква лулашка што е плетена и врзана за две дрва ( палми) и да лежам на неа и да се лулам и да си уживам, да се опуштам, бранчињата во морето да плискаат, палмите да шушкаат на ветрето, па да се искапам во морето и кога ќе ми застуди да си влезам во колибата. филм