Би сакала да бидам дома со најсаканите,бидејќи ретко ги гледам...и барем уште еднаш во прегратка на татко ми кој веќе го нема
Во Америка да одам да му кажам на тој народот таму дека подобар избор ќе му е Хомер Симпсон за претседател отколку Трампа,трампа цел шо е,трампосан....
Во Фискардо, Кефалонија осторв на Јонско море, во Грција, Фискардо е местото и таму сакам да бидам сега очајно сакам да сум таму
Сaкaм дa сум дaлекo oд сите дa започнам нoв животот сo нoви луѓе нoвa срединa се нoвo дa мoжaм дa не пoмислaм низ се што сум пoминaлa
Во моментов многу би сакала да сум во некој голем град, кој и да е, ваков некој да шетам низ тие улици, да шетам покрај плажа, да уживам со само една личност покрај мене, не цело друштво. Да разговараме за нешта за кои никогаш не сме разговарале, да се смееме, со лименки пиво во раце слушајќи ја песнава
Од вчера сакам... на неопределено (читај, за максимум недела ќе се вратам,освен ако... се најде фино друштво па да потрае престојот) Туку, не е битна локацијата..надвор од МК да е.... од потоплите предели да е, од тие кај што мајмуни и други шумски и нешумски ѕверки шетаат и банани,ананаси,манго,папаи и други овошки растат по дрвјата. ...да ми мириса на крема за сончање плус.