Sakam da sum nekade na patuvanje i razgleduvanje...kade?Kade bilo ,nikade nemam odeno! :? DAJ BOZE DA MI SE OSTVARIIII!
Баш овде, дома. Си јадам супа, слушам убава музика, светкаат сијаличките на елката, си пишувам рецензија за театарска претстава и удобно ми е... Снегот надвор особено ме прави романтична!
би сакала да сум на врв на Ајфелова, сама, да ме дува ветер и за ништо, ама баш ништо да не ми е гајле барем 15 минути, па после шо сака нека биде
na pust ostrov so deckomi na nekoja plaza so siten pesok i kristalno prozirna voda,da ne se zamaram so problemi,rabota,pari i slicno,samo nie dvajcata da uzivame,i sekako ovoski vo izobiliie da ne pocrkame od glad
Jas bi sakala da sum na planina vo vikendica so ogromni stakla i nadvor d apaga sneg a jas da sedam pred kaminot da pijam caj so mnogu limon i da ja citam mojta omilena knigaa i d aodmoram od site zurki ovie denovi i od seto pienje i nespanje
Сама на остров некој. Околу мене грицки, модни списанија, пинаколада и масажер. Ништо и никој друг не ми треба.
Би сакала да бидам некаде далеку, на некоја плажа со бел песок, по можност да биде на пуст остров. Да пијам коктелче, да уживам во прекрасен поглед - зајдисонце и тишина ( може само звук на бранови). Откако ќе се изнауживам сама да дојде дечко ми и да водиме љубов на плажата. Е сега си направив филм - колку убаво!!!!!!!!!!
Сакам да бидам некаде далеку на некој остров,каде ќе се одморам од се и ќе се изнауживам пиејќи коктели на плажата,а може и покрај базенот на некој луксузен хотел.