Во Истанбул, да шетам по пазарите, да јадам баклава со фстаци и да пијам цеден сок од калинка и портокал
И конечно успеав да најдам слики суштината на тоа што го посакав погоре , кој не би посакал таква фантазија, куќа од соништата , каде со нашиот Љубен пиеме кафе а нашите деца уште малку ќе ја турнат куќата од трчање натаму наваму Ем во комшилук ќе имаме прекрасна украсена улица каде што ќе уживам возејќи се на санката додека тој ме трга Едииит Јаа згрешив темата Ова беше за во летната ќукарка тема така неш
Ее замисли вашите деца и нашите .. Ако моите од растрчување би ја турнале ами сите заедно ќе ја запалат додека се санкаме ние
Ричмонд, Вирџинија. Бев овде пред точно 2 години. Поубава есен немам видено. А клупава, да имаше уста, цел ден ќе ви раскажува за љубови составени и раскинати. Секој откинат лист крие по една тајна што се споделила на клупава.. Забегавам од темава, али не можам, сликава неодоливо ме инспирира
Хахахаха миличка да си ми жива и здрава ама ме насмеа убаво. Мислам дека ипак подобро би било да не ги оставаме сами на вакво убаво место хахах
Снешко ќе прават нашите бумбарчина а бумбарите скара Некогаш малку фантазија доаѓа убаво да душа , баш и слатко се насмеав
Убаво е да се смееш затоа што смеењето го продолжува животот. Ех и јас така секогаш си правам, си фантазирам што знам убаво ми е и мене. Секогаш да ми бидете така насмеани и ти и малото сонце да ми го гушнеш и бакнеш