Ајде право таму Е сега и мене ме потсети дека ниту залак не сум ставила од ручек... се закачив на ком и заборавив да јадам
моментално сакам да бидам некаде на високо да се изнавикам со цел глас и со сета сила а у меѓувреме да мавнам на боксерска вреќа едно 50 60 ударци
ајде јас барам друштво нели е најдобра идеа во тешки кризни моменти?? ако не сега утре обавезно одам на теретана да маванм некој бокс
кај нас тука нема теретана каде што би одела сегде одат мажи стари ... а инаку ств е добро ама изгледа јас дома ке истурам нервоза пишувајќи или пак на орбитрејк а некогаш и си се дерам во перница ...премногу помага ... се извинувам што постот е офф топик
некаде далеку сама да размислам за све што ми се случува зошто пред еден саат дознав некои работи кој ќе ми го сменат животот за 360 степени
оооФффф колку сакам да сум некаде на ладно место со дечко ми и цела недела да ја поминам со него сами двајцата , гушнатииии оооооооооооооо сакаммммммммммммммммммммммммм
Некаде на планина,на чист воздух,малку да се освежам,да со оладам и нормално таму да бидам со дечко ми
ооо колку јако и така малце поднапиени и после пред зори да се изгубаме со дечко ми подалеку од гужвата и онака страсно да водиме љубов сакаммм...хихихих