Na planika...ustvari sakam do Berovo da idam...ne sum bil nikogash... ama neznam dali ima ushte sneg...ako ima nekoj od Berovo neka kaze... dali ima sneg i dali ima podobri vikendici za inajmuvanje od ovaa...
И јас сакам да сум на планина,во некоја изолирана планинска куќичка,завеана во снег,наоколу природа,мир,тишина...
hhehehehhehehhee....Za Berovo ima mnogu vikendici koi se podobri od ovaa.Jas ednas bev vo ovaa vikendica so drustvo i ni bese mnoguuuuuuu ubavo...Segha nz broj da ti dadam ama ima mnogu vikendici i e mnogu ubavo....Ako sakas da se odmoris navistina mozes da odis !!!!
monikaa...sum chul deka ima mnogu vikendivi...ama na internet nema neshto posebno...ovaa mi se vide kako naj dobra...Jas mislev nekoj od Berovo kje dadeshe informacija povekje...Slusham vikedov kje pagja sneg vo drzavava... pa mozda tereba da otidam i na lice mesto da vidam...a i kje odmoram malku...poshto so ubavicata kje idam a zverot kje go ostavam doma...
Со него некаде на зимување! Не мора да е преидилично па да има камин,доволно ми е топла просторија,мека постела,неговиот мирис,веселото душкање и кори од портокал на(до) грејно тело какво и да е! Преку ден скијање и бордање и зимско сонценце да ми ја испече кожичкава малку!Ууууууууф!
Некаде далеку од се од сите проблеми тука,на некое убаво место остров некој на пример,и да се одморам убаво и да си го одморам мозокот уфф како ми е потребно да знаете.
vo nekoj zimski centar, sto podaleku od Makedonijava kade sto ima mnogu sneg i kade sto moze ubavo da se skija
Sakam da sum pred nego i da mu zalepam eden samar za da se osveste deka veke stanuva zavisen alkoholicar(i deka pocnuva da potseka na prviot pat koga raskinavme i bese ocajno vnesen vo pijanstvoto)i deka nisto nema da postigne so negovio nacin na zivot..i potoa da go gusnam i da mu kazam deka ke go podrzam ako saka da se leci i deka nema da go ostavam sam bidejki mi znaci najveke vo zivotot
Na toplicko vo krevet so decko mi do mene i taka da si otspijam edno dobri 12 saati, da se odmoram maksimalno i da soberam sili za se sto me ceka...