Прво сакав на планина, на свеж воздух, под кебенце, потоа посакав море, плажа, музика.... А сега мислам дека не ми е важно каде, само да сум некаде далеку, со фино друштво(по можност да се состои од една драга особа )
Би сакала да сум некаде на планина, во некое убаво дрвено куќиче, со голем камин и кревет. да си подишам чист воздух, да се општам малку...
Јас сакам да сум в планина,со добро друштво,ќе правиме транс журка,пиење,спиење,уживање... Ама ајде си фантазирам само.
На планина...да дишам малце свеж воздух...во градов е катастрофа ух да ми беше поблиску планината, сега би тргнала!
И јас би сакала в планина во некоја шума. Таман е полна месечина ќе завивам заедно со волците ке се дерам а никој немат да ме слушат. Ааааааааааааааааааааааааааа....
Кај баба ми на село..толку мирно и спокојно за душа..без мобилен и без нет, јас и бабичка и нејзиното слатко од лубеница .мммммммм
Во некоја дискотека... Да има рок рап хип хоп и таква некоја музика... Да се сшмекам со некој... Да играм да скокам да се смеам и да пијам ете таму сакам ама немааа...