па не ми е битно каде. Може некаде на планина, на море, на напуштен остров... па зошто да не и дома. Само да сум со него.
Некаде на планина, на село во стара куќа каде што нема никаква технологија да се одморам, релаксирам, да ја слушам и гледам природата
Гушнатка со него под кебенце и така он да ме штипка за обравчињата , а јас да му трепкам и да го гледаммммммм
Со него под некое топло ќебенце,да се гушкаме и разговараме на разни теми..Одамна не сме го правеле тоа..Се изгубивме некако во последно време
Негде на излет. На некоја зелена ливада. Да имам топка и да играм фудбал со многу машки. И да се заркавам, да се глупирам, да се смеам... Едноставно да се вратам во детските и безгрижни денови.
Некаде во некој голем град каде што никој не ме познава,каде што нема да се замарам како сум облечена,а другите нема да оговараат како сум дотерана,што носам на мене колку пари имам во моментот па чантата од каде сум ја купила,па чизмите и сл.Секако се подразбира со саканиот...Позз
Дома, со него, да му кажам колку ми фалеше, да го гушкам, да пиеме кафе на тераса.. Многу ми фали, едвај чекам да го видам.
Би сакала сега да сум некаде на планина во некоја викендица подалеку од другите и да се одморим и опуштим максимално, би останала месец дена и кога ќе се вратим да бидем како штотуку родена
во креветче, да си се бутнам под прекривачот што ми мириса на лаванда(тазе перен) и да си заспијам полека...