Pa da vi kazm iskreno ...bi sakala da sum vo Dubai.... Gledav emisija za Dubai i sakam da sum tamu...da imam nekoj denar i da si kupam nesto z amene ,sin mi,maz mi i majka mi.... Sakam da odam od tamu na edno mesto na rabota i taka...mnogu sakam i daj BOZE d ami se ostvari 2010 god.
Pa ne moras u vikendica...ima odmaraliste tamu.........!!!! Ima i bungalovi koi sto se iznajmuvaat vo sklop se na odmaralisteto i cel pansion cini 1000 den...podobro odi tamo , a za vikendica neznam kako da ti pomognam nemam informacii !
Ah vo momentot sakam da sum do nego.. Vo nekoja preubava vikendichka na nekoja planina... Snegot da vee silno silno.. A nie zaedno gushnati da legame na podot do kaminot i da gledame vo ognot kako gori... Barem i da znam deka utredenta koga kje stanam sonot kje bide zavrshen i deka kje se vratime doma.. So vrakjanjeto doma kje se vratime i na starite obvrski.. Toj kje se vrati kaj devojka mu jas kaj dechko mi.. I kje ni preostane samo da chekame drug takov Moment koga kje sme sami zaedno na kraj od svetot kade nikoj nema da ni smeta i kade nema da go merime vremeto...
сакам да сум во неговите прегратки, да сме сами во Маврово, ќумбето на дрва да грми, а надвор да е камен ладно и ние да си се гушкаме и уффф... стварно сакам
Негде на топло !! Не ми е битно дали со љубовта или со другарките или со фамилијата ! битно да е топло
monika...bev na sajtot ja vidov vikendicata...i nemozam a da ne iskomentiram...eve ja vikedicata... ......eksterierno navistina ubavo...prava planiska kukja...enterierno vidi shto napravil... ......dnevna soda minimalistichki uredena kako za urbana sredina...a za crveno belata boja da ne zboram...nasha rabota...mesto da ostavel arhitektot da mu go sredi i eterierot koga vekje imal namera da ja konecijalizira..sam ja ustral...nejse...Nego vo vikedicava se izdavat povekje 2 krevetni apartmani...a ne skam guzva, sakam koga jas sakam...a mozda i mnogu cepidlacham a ustvari koga sum na planina najvekje sakam da cepam drva...neznam zoshto ama strashno me otpushta...Kako i da e fala ti monika...a moze da odam i vo Molika...i Pelister e ubav tamu sum bil povekje pati...
Jas ke bidam skromna sakam da bidam tuka nekade blizu do onoj so go sakam premnogu a go nemam videno so denoviiiiiii
На некоја плажа,да се сончам,да се печам ко ракче,како добро би ми дошло сега тоа,оф леле мори мајко што си ме родилаааа.....
Па, да можев да се клонирам, ќе си направев два клона и еден холограм...Холограмот ќе го оставам во канцеларија, едниот клон дома во кревет за да се доспие, а другиот некаде на кафе и да ужива на сонцево...Ах пусти желби :ugeek:
Сакам дома на топло да си лежам да се гушкам со моите двајца најомилени (керка ми и маж ми да не се разбериме погрешно) и да си гледам некое флимче комедично. Уффф нозеве ми измрзаа од плочкиве на подот
сонце...плажа...добро коктелче (sex on the beach ) ...најдобрата другарка до мене....мањачиме згодни типци... :twisted: