Како ми се спиее сега Ама не сакам сама да спијам па затоа во момнтов би скала да сум во креветот на дечко и да се гушнеме и заспиеме заедно аааааааа.....
На некоја плажа сосема сама, и некоја добра книга до мене, да избегам од реалноста барем на момент....
На плажа,да се сунчам,другарките до мене,да се жалиме дека мн ни е топло,да идеме во вода,да пееме,да се смееме итн.
Пред неговото тв, со импровизација на камин...мммммммм, или евентуално, кај и да е само со него Но, сепак. Отидов да се журкам јас.
И мене ми се ојт негде далеку од овде. Овде веќе нема место ни за дишење. Туку се мислам кај да избегам Абе немат шо да се мислам Белград сакам и крај.
Тука некаде ... е до толку ми дојде ...Ај ,нее далеку само треба да се тргне Си го сакам летото , водата , сонцето и спокојот кој го дава големата водна површина...Убавина во некоја далечина...
Каде било.. само со него и да бидеме сами. Ако треба само да се гледаме да се зезаме и смееме најобичен муабет, но само да бидам до него. Ахх, пуста желба..