Сред некое море, мирно.. Времето +40 степени, јас чоколадна боја,и си играм со делфинче. Ах ме фаќа носталгија за лето.
pa... ili na na nekoj pust ostrov opkruzena so kokosovi orevcinja i kokteli ama da ima i maseri ili pak na shopping niz gradov( ama pred toa na pedikir) a posle toa masaza
Овде сакам Ништо посебно, скромно..ама мене ми е прекрасно.Далеку од се, да ги наполнам батериите Е многу сакам
Да можам би се вратила тука, на пристаништето во Анталија. е баш кај што се светло плавите чадори горе. Да си пијам оригинално турско кафенце и да зјапам во малиот водопад.
Под небесниот свод, каде се гледаат сите ѕвезди на небото, високо на некоја од нашиве планини, седејќи на верандата, клацкајќи се на некоја столица, покриена со моето омилено ќебе, сонувајќи за утрешниот ден кој доаѓа. Таму животот би бил едноставен...
Овде на тие клупичките кај Бутел расадникот и тој да е таму http://maps.google.com/maps?f=q&sou...47771,21.450055&spn=0.00384,0.009645&t=h&z=17
Во кочијава да си седам и да ме влечат елени по накитени улици Spoiler Ме удри мене предновогодишнава еуфорија у глава изгледа