Скајче познавам многу личности во Штип Имам милион другарки таму, нонстоп одам..порано одев многу често, еве сега неколку месеци не сум била.А многу ми се оди ми недостигаат сите таму, преубаво си имам поминувано со тамошното друштво. Ништо чудно да те познавам, барем така на фаца
Во друштво на позитивни лица, со или без алкохол, да не можам да ја тргнам насмевката од моето лице, да заборавам на главоболката. Многу ли барам?
Во некоја полна дискоека во придружба на добро друштво,многу пијалоци и гласно гласно техно музика , да ги пиштам мисливе во ритамот на музиката и да лудувам до раните утрински часови без да почувствувам чувство на вина ...ете таму би сакала да бидам
Во '' Делта Сити '' - Србија гледајќи филмче со сестра ми и братучетка ми,во рацете пуканки од десната страна сокче
никаде посебно,само ми останува да се истуширам и да си легнам,утре ме чека нов ден за живеење,се надевам.
Во некое пријатно, мирно, темно и топло место...како на пример уживање со дечкото пред камин и тивка музика.... Убава атмосвера, нели?
На пуста плажа, со прекрасната сино-зелена вода пред себе... Сонцето лабаво си пече, пријатно ветренце си дува, зелени палмички ми држат пријатна сенка и не постои друго место на светов каде што би сакала да бидам... Па си влегувам во ладната вода, кожата ми се наежува и се плискам полека да се навикнам на студенилото. Полека се потопувам целата, и одеднаш од позади чувствувам допир на друга кожа и погледнувам, а тоа дечко ми се прилепил до мене... И полека нежно почнуваме да водиме љубов во водата, со сонцето што не гледа скришно од облачињата... Ахххххх....