Па каде на друго место,освен земјава.Ме насмеа со коментарот Леле јас понекогаш имам толку енергија,што можеби по стопати,спомнувам плажи,ама дефинитивно сакам да сум надвор од Македонија,аааааааааааааа.....а можеби и во Италија да ги видам тие храмовите,па до Египет да тркнам,да ги видам пирамидите,а мооожеби и до Перу,ме интересираат и тие цивилизации и места...кога би можела да бидам птица па секаде би одела,кај ми душа посака,таму,исто како да имам едно волшебно стапче,сакам таму да бидам и опааа одеднаш таму....
На неколку места за да пукнам неколку носиња,меѓу кои едното е веќе доволно грбаво за да исечам пита бурек,но ок,веќе кога е такво нека биде уште полошо,а и имам и уште едно тро поголемко...Можам самба да им играм на носињата и пак ми ги дигаат нешто многу во облаци...Си можат бе,големи им се,а не како мојот,мал и чупав,за ништо не го бива.Лелееееееее колку нервозна сууууууум,кому ли да раскажааааам,таа толкууууу -малечка- и -најмалечка- во свет...бре проста раја,бре сексуални работички,бре фрустрирани говеда,бре лицемери. НејќУм лицемерије бе,нејќУм!!!
Јас сакам само во некоја потопла соба бидејки мојава нешто... многу е студено неможам да стоплам се замрзнав :?
Сакам да сум со другарка ми.. Но по еден услов.. Да е добро расположена.. Затоа што ми е cool и не сакам да се чувствувам лошо!
Тоа секој го посакува.. Но кога ќе разгледаме од сите страни сватиме дека на некој начин е добро што сме тука во оваа време...
sega zatoa sto e zima bi sakala da sum nekade vo nekoja taka mala ubava drvena kucicka, vnatre epten toplo, i da sedime so decko mi i da gledame dobro filmce... a kaminot da si goooori :roll: i cel nok posvetena za nas dvajcata :roll: :roll:
На Шапка, изнаоблечена топло, да си пијам чајче со друштво и да се печеме на сонце, намачкани со Солеа на лице
И да сакаше лимон-нема-го изедов .Предмалку бев кај другарка ми,ја собирав за на карти,па ја чекам и правам топло чоколадо,и ете каде сакам да сум-ке дремиме кај мене и ќе се коцкаме. Ќе славам за крајот на сесијата бре...со карти и благичко.Па и јас имам право на слободна вечер :mrgreen:
Ushte ednash ako ne mi se gledaat slikive... :evil:...kje igram i ja karti kako Kate... ...Kate ma ti bar me predupreduvache... ...komar fati...da ne gubish... hock:
nekade doma so drustvoto sobrani, da pieme i da slusame ubavi pesni a jas da se otepam od pusenje cigari...da se davam vo cadot. Ili pak vo negovite pregratki vo topliot krevet, i za nisto da ne se grizam. A moze i Cuba nekade na plaza...zurki...kokteli...prekrasno!
Ма никако,никако не ме оставате да играм ,го насамарив брат ми да ме заменува :twisted: Ене ги седнати на тепих играат дали играат.А и на другарка ми и се играло табла,е мене не!Измеѓу две зла,јас го избрав ова :twisted: седење пред компјутер