http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 14&bih=661 - тоа да биде мојот точак, а тој да ме чека внатре и да си раскажуваме...
Некако долга ми се виде зимава еее. Сакам да сум.... Таму горе во мојата мала Швајцарија , рај за душата . Ете вака јас со флашата и чашите .... а овој мојов забегал некаде со скарата Ајде пролет , лето ми треба таа природа
Во Грција,во Грција и во Грција! Во мојата волшебна Лептокарија! Spoiler Не ме тепајте! Без разлика на политиката,Грција е прекрасна земја со преубаво море,кулура,градови...А најважното,во Грција ми се имаат случено едни од најубавите работи во животов.
Да се надоврзам на Latinna и јас сакам во Грција да сум си сега и да е лето и да е 2008 и по можност 19.06 аххххх....... Ама нема ........
Во некоја убава куќа на Алпите, што подалеку од луѓе, со убав поглед...ќе си уживам покрај некој камин,со чаша вино..сама со себе
Ех, јас, саканиот, прасе и црно вино на некој сплав на Дунав! Само ќе го оставам тоа за некои потопли денови. А кога ќе дојдат топлите денови знам дека ќе сакам да бидам на некој остров во Хрватска