vo Makedonija utre bartuced mi se zeni a jas ne dobiv odmor da trknam do Mk a pusto nemozam ni na vikend samo da odam dalekicko e place mi seeee od taa edna nostalgija sto me ima denes fateno
би сакала да сум во некоја вила на планина со дечкото да си уживаме на топличко покрај каминче мџ мџ убавини
Сакам да бидам секаде, само не овде Еве на пр. на некоја убава плажичка Кој ќе ми се придружи на другата лежалка?
Во шведска кај дечко ми да се шетаме по снегчето,да се држиме за раче и после да одиме дома пред печка да си се топлиме....
Ах, во Рим во моментов, во некој бар каде ќе си ужифкаме со маж ми или барем да шеткаме по стариот дел на градот , најубава ми е вечерната атмосфера таму, не знам зошто, баш во тоа што не е нешто колосално, едноставно а сепак убаво.
Да штракам по таа моја чаршија...Да влезам во Амам и да појдам кај пријателчето, да ме насмее и по милионити пат да ми каже дека го заборавам
На некоја плантажа со портокали во Шпанија, јас во летен, тенок, цветен фустан, со сламен шешир и боса да се шетам низ плантажата и да јадам портокали, а тој во лесна раскопчана кошула и кратки панталони, запотен, да го гледам како бере и ја полни кошницата
Е, сега баш би сакала да сум во школо. Не навистина. Ама да биде празно. Само ние двајца, сами во училница.. Да му погледнам во очи и да му кажам се. Ехх, ама нема..