на одмор негде, било каде само да не сум овде кај што сум и таму негде да има плажа, да биди ноќе, тивок звук од бранови и тој Spoiler а трагедија е то што единственото место до каде што можам да бидам е креветот мој кој ме чека да си легнам
На некоја планина. Да можам убаво да се изнавикам, па да се истегнам на тревата и да грицкам соленки со сусам .
Таму од каде што си дојдов моментално. Многу ми е мило кога одредено време ќе поминам со фамилијата. Звучам како Американка која ги гледа еднаш во месецот, но стварно премногуте обврски не ми дозволија да ги посетам.
На некој сплав ... Бродче некое мало! Со новогодишни светулчиња украсено околу . Оnly me and Soleil... музика, винце, шлап-шлуп водичка и рипки во баричка, комарчиња во лет... ах! И жабетинчево со пуштено косиче со цвет
Некаде каде што ќе бидам сама, не е важно каде, само да бидам сама, да не ме замараат и да го одморам мозокаов.
На некоја плажа, да има големи бранови, пријатни луѓе, омилено друштво, машки за шмекање, јадење, пиење, а мојт и некој да ни свирит на гитара...