лондон или даблин, ахххххх цел живот таму сакам, ајде еден ден кога ќе отидам ќе ви пратам разгледници хаха
На некое пусто островче, пред мене океан, под мене жежок песок, зад мене пални, над мене сонцето. Околу мене никој! Добро, може да има некој црнец кој ќе ми прави коктели... Јас во најновиот модел бикини на Викторија’с сикрет и сламен шешир на главата, оптегната колку што сум долга и широка на плажата. Малку сончање, многу капење и по малку пливчање. Ај, доста се расприкажав...пусти желби...
Маракеш, мирисајќи зачинчиња без ни малку да ми е грижа за што се случува во Македонија и на кого како му е.
Во устата на китот од Пинокио, отсекогаш сум сакала да видам какво е. Кога се бањаше татко му. Ладење - за мерак.
Во неговите прегратки или пак подобро во Шпанија ( мојата омилена земја ) песочни плажи, коктели, луди журки - за мерак.
Па во прегратката на дечко ми, искрено, моментално многу сакам да сум со него! Да си се гушнеме и така да си заспиеме заедно...!!
Сакам сакам сакам хмммммммммммм Знам !!!!! Сакам да сум некаде дааааааалеку далеку од Македонија, на некоја песочна плажа со многу згодни типци, да си пијам некое коктелче и да се одморам онака за душа ! ете тоа сакам