Негде на плажа, со јако музиче во позадина, со коктелче во рака, со другарките, запознавам некој преубав тип и дознавам дека баш тој е мојот принц на бел коњ, пука сонце - а јас се сончам, добивам чоколаден тен и се враќам дома. Уффффф, се внесов.
Би сакала да сум на некој видиковец на Галичица, да го гледам целиот град, да дува ветар и просто, да уживам.
Во алејата на великаните.Да видам што толку тоа место го фалат Се зезам.Би бил во село...само јас со придружба на мојот лаптоп и штека цигари
сакам да сумммм секаде само не тука... ...најискрено сакам да сум во штип.....ајде нека дојде септемвриииииииииииииииии
Па во моментов сум тамо кај што сакам да бидам Швајцарија - преубава земја ! Но не би одбила некој остров така да се одморам од се, али за тоа ќе почекам уште доста хах.
Сега моментално али баш моментално сакам да се наоѓам покрај мојата најдобра другарка... Потребна ми е баш сега.. потребан ми е нејзината прегратка и утеха...Незнам дали можете да претпоставите како ми е.. незнам дали имате и вие ваква другарка со која сте многу приврзана и понекогаш има моменти кога многу ви фали и многу ви е потребна.