Во некоја мала планинска куќа сместена покрај река, да лежам на кревет- да вдишувам од мирисите на планината, слушајќи ги звуците на природата и да уживам
Во хотел со пет ѕвездички на Малдиви, да биде навечер да си вечерам со симпатијата и да си седиме после покрај базен и да се гушкаме, да ни дува ветренце и мирис на море... САКАМММММ!!!!!
Не знам бе каде сакам да бидам,не знам! Со повеќе различни луѓе,да добијам повеќе различни енергии и да задоволам повеќе различни потреби.Ко батери чарџер ми се,овој за ова,оној за она,ха-ха,хи-хи,решиш некој проблем,кажеш некоја глупост или па и ќе ти кажат,континенти ќе си размените,ќе си поласкате,ќе имате секс рецимо и све ти пет! А вака бе...вака,шо?!Сега опција е само кревет,треќо нема!
Kај дечко ми и да си го гушнам силно силно онака нај силно и да ми помини се и да ми олесни на душичкава
У кревет, со него, да ме бацуе у раменици и да се гушкаме, али само гушкање и галење... Воа манастириве ме пореметија начисто.
Во близина на Сиднеј, Австралија. Во куќата на дечко ми, кој моментално спие... а дури сум кај куќата можам и во кревет да се шмугнам и онака тајно да го гушнам ...
на плажа далеку од државава може и од планетава да се одморам негде иако треба за саат време да тргам накај школо
Покрај огништето на мала и топла куќичка негде на планина,пиејќи топло чоколадо, гледајќи како надвор снежи. За жал - ќе треба да почекам уште некој месец, а до тогаш тешко дека ќе ме држи желбава..
На еден многу популарен континент, во еден милионски град, на една посебна семејна церемонија со блиските луѓе