sakam da sum na planina vo nekoj planinarski dom ili pak vo nekoja vila na selo so drustvoto da ima mn za pienje i da ekspirementirame kokteli
Сакам да сум на некое ексклузивно место бар на 5 дена со тиркизно море или океан,песочна плажа сонце да пијам некој добар коктел,пријатна музика и да си читам книга,да нема многу гужва да си отидам на масажа,целосно да се опуштам скроз сама бар на неколку дена да се изнауживам,не долго затоа што досадно ќе ми стане :mrgreen:
Во моментов би сакала да бидам некаде далеку со некоја личност која мн ќе ме сака и која јас ќе ја сакам многууу, со која ќе се гушкам и ќе уживам, ама залудно си сакам, знам кај сум во моментот дома сама осамена, тој некој што го имав повеќе го немам, и незнам како ќе се навикнам да сум без него :? :? :? ме фаќа страв, се сомневам дека воопшто и ќе се навикнам уффф тешко ми е...
Сега сакам да си бидам со дечко ми, да си легнам до него, да ја ставам главата на неговите гради и да му го слушам срцето, он да заспие и да почне да ми хрчи а мене да почне да ме чеша лицето од неговите влакнести гради, да се свртам на страна и да си заспијам. Не е најромантично ама убаво е да имаш обичен човек покрај себе , да го сакаш затоа што е обичен и он да те сака таква каква што си.
Aхм,во купатило уствари в када,ама терба прво да тркнам да си купам миризлива сол.И два саати не ме барајте
Vo Brazil,potocno vo Rio na nekoja ubava plaza da si se soncam na lezalka,da si pijam koktelce......i da fatam eden zgoden crn brazilec da si uzivam i da ne mi tekne vise tuka da se vratam
жена на фудбалер се запознав пред неколку недели со едно типче фудбалер е..има така секси задник,мјаууу а и доста начитан книги е :mrgreen: :mrgreen:
сакам да сум си дома во кревет по можност да си се валкаме со ќеркичката да гледаме цртани и да си се гускаме, од оваа проклета работа 2 дена ја немам видено