Во Крушево. Со Лео. (дадададададдад така се вика. ) Веќе никогаш нема да го видам. И да не бидам само негативна, може и да сум во топлата бања со неколку миризливи свеќи и некој (може Џеј Би) да ми ја припевнува You Dont Know You're Beautiful oд One Direction, затоа што него ќе го нема да го прави тоа. fuck :/
Во овај момент посакувам да е зима, да има снег.. се да е бело и се разбира да сум на некоја планина, покрај камин и со дечко кој ме гушка, ме гали ... ммм
На подиум, со моите омилени лаковани штикли 12 цм. и да се движам на некои рнб и хип-хоп звуци со вотка во рака и дечко до мене што знае да игра ама нема вечерва
Не знам. Можеби в некој авион тргнувам на пат околу светот, да ги посетам сите убави места, да видам 1000 чуда, да запознаам многу луѓе. Да го осетам животот и да пропатувам убаво, одамна не сум...
сакам да сум во италија......да пијам кафе на некој плоштад.....па да јадам некоја мноооогу добра паста......и после да си се почастам со дооообар шопинг.....сакам!!!...сакам!!!
...на софа у дневна, да се топлам и да си заспијам...и афтер 2/3 саата да ме разбуди звукот од клучот кој се протнува низ клучалката и се врти едно 2 пати чрак, чрак...
Некаде далеку...многу далеку...далеку од се и од сите..... Не можам повеќе вака...Зарем многу барав од животот па и тоа не може да ми го даде???? ..Сакав само да бидам среќна ништо друго...