Сега би сакала да сум на мајами бич и да си уживам на топло, покрај вода и да избегам од загушеново Скопје
Сакам да сум некаде далеку,во некоја мала,но убава куќичка.Таму каде што незнам никого и никој не ме знае мене.
Во моментот би сакала да бидам секаде само не дома !! По можност на некоја напуштена плажа која има кристално чисто море со пријателките или со дечкото , тоа не ми е воопшто битно .. Преку глава ми е веке од играње топло-ладно со времево ...
На плажа во нашиов мил Охрид, бикини, жешко сонце, лесно ветерче за да не се осеќа жештината. Јас, легната на лежалка, малку поткрената, цела испотена и секси, со шише вода до мене и интересна книга. Мирис на млеко за сончање. Од водата излегува тој, капки вода му се лизгаат по телото. Доаѓа накај мене, се наведнува, капките паѓаат на мојот исончан стомак... Ме бакнува во челото со влажните усни... Аххх.... се занесов ептен...
...би сакала да пребегам во друга планета бидејќи ми недостигааа неможам да го гледам онака *ладен* да се прави пред мене
Tesko prasanje - na primer so nekoj koj me saka i jas nego, vo krevet, bilo kade vo Evropa, ili doma so nego )
Vo momentov bas sakam da sum kade sto sum doma vo mojata soba no ne vaka sama tuku da bide deckomi so mene da se gusneme i da si legneme da spieme zasto mnogu sum voznemirena ne mi se legnuva sama....mi treba on da dojde da me smiri
Сакам да сум дома помеѓу моето семејство зошто многу ми недостигаат......сакам да шетам по Скопските улици колку и да се гнасни и прљави сепак и тие ми недостигаат.......Верувајте никаде не е поубаво како дома и како нашето Скопје...кој бил на подолг период надвор од него знае за што зборувам ....Home sweet Home