Во моментов баш сакам некое мирно место со дечко ми,зајдисонце на плажа некоја..Само јас и он..Порано прво што ми паѓаше на памет беа друштво,добра журка дружење,но сватив дека сите се тука само кога им требаш и сега верувам само во дечко ми
сакам да сум некаде на некоја плажа со дечкоми.ама тоа нема да биде епа затоа сакам да бидам во нашата соба со него каде шо ќе можам на мира да го гушкам и ред други работи
sakammm da sum nekade dalekuu od ovaa italijaaaa ..nekadee samaa da izbegammm od sitee rabotiii ovde iii site problemiii soo gi imam
Seychelles - North island New York City Цело време сакам да сум на едно од овие 2 места и ќе се потрудам да ми се исполнат овие желби
И јас...Сакам да ја осетам таа атмосфера, таа еуфорија, таа сплотеност...Таа прекрасна енергија и поврзаност помеѓу публиката и ракометарите...
секаде само не овде па во моментов би сакала да сум на некоја плажа, со коктел и во негово друштво ја мразам зимава, постојано се настинувам и едвај чекам да пристигне моето омилено годишно време - летото.