На некоја планина...каде што нема интернет не фаќа мрежа мобилниот нема луѓе...едноставно сама без никој да ми се одмори малце главата од се
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lz6etmaD1i1r0wj3lo1_500.png Срце ми се крши што не можам да влезам преку екран во водичкава, да се брчнам малце, да се порадувам
nekoja luksuzna vikendicka, sami jas i taa po moznost da vrne mn sneg i da nemoze da se izleze od tamu hahah
Во топлата прегратка на оној кој ми се допаѓа, ама нека оди по ѓаволите! Сега ќе се видам со другарка ми, асално да си честитаме.
Да не бев волку изморена ќе реков во Париз на шопинг или сл. ама моментално сум многу изморена и ми се оди во некој спа центар онака тотално сама,и после во некој убав хотел во друга земја по можност Италија.. И во собата да го има најубавиот кревет и да си легнам и да спијам.да спијам и да се одморамм од се.. ! И после ќе бидам како нова. (Инаку не сум голема спанка)
Во некое место со нормална температура, природа со многу зеленило, езерце, лебеди, мир, и една клупа да седнам да си ја одморам душава.