Sovet kade da gi krie kondomite,sto e tolku cudno,neli gledas bratceto baloncinja si previ uste od terasa po lugeto da mava
Земи купи кило брашно. Смеси зелник. Стави ги кондомите во фолија, скриј ги внатре во зелникот. Зелникот свиткај го во весници. Исфарбај си ја косата стави леќи и оди во банка. Стави капут и шепир да не си препознатлив на камерите. Остави го зелникот во тапацираните фотељи, ама внимателно зашиј да не се отвори да ги најде некој. После испечати си работно време од банката и моли се да ти даваат девојчињата да к*ецниш само во работните часови на банката.... Јер остана неиз.....
Немој да користиш кондоми и така нема да има што да наоѓа се шалам а колку години има брат ти? Ако е малечок криј ги кај што нема да ги дофати или пак изваги ги од кутивчето и носи ги во паричникот секаде со тебе
Ама дечки џабе советиве...он само сака да ја фати сестра му кај ги крие за да со татко му и докажат дека ги лаже дека е невина хеххеех...може и татко му направи профил тука хехех
Не користиме со мм воопшто ама со мало дете , би ги криела во навлаката од перницата , или во дозна евентуално ако некој премногу чепка , нема и у струја да си пика љубопитниот нос нели мислам , штознам .. Бтв , во врска со прашањево околу сестрава и кондомите , па и да има кондом со неа , не значи дека е нејзин , еве јас и мм не користиме кондом ,еднаш му најдов у кола еден кондом , и ај као го зезам , абе швалерката ова она , вели немој да си помислила , не е мој кондомот , му падна на еден чуек ( такси возеше едно време ) муштерија го возев , и му паднал од џеб .. Така и таа де , можеби на другарка е кондомот , па и го дала на чување , баш заради вакви њушкала
Не ги кријам - во фиока ми се, со моите дома сум во супер либерални односи така што не се срамам од кондомите
Да да , мал му беше кондомот не му собираше на ... Хаха бизарно , но вистинито хахах , инаку , на почетком на врската сме користеле кондоми и секогаш му биле тамн , зошто би купил сега помал кондом , ако е за негови потреби ?! Нема смисла .
Се редактирав, имаме користено само два-три пати , ама во раните почетоци на врската , сега сме во брак и не користиме , ама јас инсистирав да го отвориме овој што го најдов .. Инаку тоа е офф топик , ако сакаш у ЛП да продолжиме , да не ја напнуваме темава
хехехехе ме насмеа ..... њушкала хехехех.... а подоле те читав ти одма да му го пробаш а ? хехеххе опасна ѕверка си (во позитивна смисла) и сигурно се смеевте колку е мал на чоекот што го изгубил а ххехехех.... мала шала душичке... хехехех
Па мора да се испита терен де од каде да знам дека не ме вара инаку не , не му се смеевме , мака мачевме со кондомот на крај се одкажавме и само сврши во него , за да имаме и втора партија ( не ме карајте за офф )