Не купувај пред време и не ѓи криј ваму таму оти можат да се оштетат и после ќе плачиш на млади години.... Јас чував еден кондом прво во теглата со ориз,па во чизмите,па после залепен меѓу листовите на календарот и тоа меѓу април и мај а го искористив во декември и останав трудна
Aj dupli off Kako uspea da svrsi Ako mu e mal kondomot. Tolku se neudobni dokolku ne se vistinskata golemina (ova od kazano de), Ako tolku se macel, Oti Do kraj fural so nego.
Ах бе луге нема лоши вести хаха до каде што собираше , го стави , се испразни скоро истата секунда и го фрливме , тоа е се хД инаку секако без него си вршевме работа , само за празнењево ни послужи , за секс не х)
Дечково има 16 години а прашува кај да крие кондомите? Оф мори мајко Оваа наша чудесна земја Па на 16 години не знам дали треба да мислиш кај да криеш кондоми или да правиш нешто друго
во обувка хахаха се сум читала дека не треба во новчаник,или место каде се претиснати.. (Не знам дали ќе станам баба на 30 години,како што тргнала младинава се порано и порано..ама како мислат нека прават...)
Јас не ги чувам никаде бидејќи не ги ни набавувам. Бившите ги имаа чувано во автомобил и во џеб од палто.
Работава како она: Твој момак је син љубавнице мог мужа? - Не вреџајте ми мајку! Или она Мој брат је син мог мужа. My brain hurts.
Кондомите не треба да се кријат. Мене ми стојат на полица во дневна соба и сите знаат дека се мои и ГОТОВО. П.С. Само ќе гледаш да бидат секогаш скоро во ист број ( кога трошиш, враќај ) за да не искочи само трошиш ,кхм ,,,
Имам дурекс кутивче..и во фиока меѓу папки Ако некој го најде одма ќе следи врескање по дома - како смее во приватни папки да чепка
Мислењево од лани, ама јас морам да прашам, во недоумица сум: Го ставил и свршил, така? Епа како после тоа сте продолжиле ако тој свршил? Или ако сте го ставиле и извадиле, после тоа како сте го ставиле повторно за да сврши во него? Јес да одамна не сме користеле со дечко ми, ама последен пат кога имавме со кондом, не одеше баш така...
Vaka sega : Znaci edvaj mu sobra ,probavme so kondomot , ama ne odeshe , se izvlekuvashe i postoeshe opasnost da ostane vo mene , pa samo go izvleche ( beshe do polovina vekjei izvlechen od samiot odnos t.e obid za odnos ) , pa prodolzivme bez kondomot . Koga oseti deka e pri kraj , go izvadi od mene , i malu go navleche kondomot ( na glavichkata samo ) , kolku za da svrshi vo nego ,i potoa go frli . Mozebi e cudno malku , ama znam shto vidov .Pa ako vekje ima nesto, bi primetila do sega , vo ovie 4 godini , povik , poraka .. Vo vreme na socijalni mrezi ako e neveren nema da mu go znam pass od fb i da vleguvam koga kje posakam , neli ? Ne deka ima ova nekoja vrska so temata , ama ako realno gledash na rabotite , site pogore mi napomenaa deka mozebi e neverstvo vo prashanje
@CrazyGirl15 еве јас пак сум збунета. Ако му бил кнап или ептен мал како што велиш - едвај му го собрал, тогаш нема шанси да испадне или да се извлече. Не е кондомот ракавица па така лесно да се извлече. Ако е таман ќе стои како треба, ама ако е мал ќе го стиска и нема шанси да испадне.