Предлог место за славење 18ти роденден? Имам уште само неколку дена Доаѓа во предвид и кафана, и дискотека со сепаренце нели, кафе-бар... Значи до 15 души и без астрономски цени
Предлог за славење роденден во Струмица? Некаде околу 30-40 гости.Се двоумам помеѓу Аmor Garden или Вила Парк.Па ајде струмичанки предложете некое убаво место за славење на 13-ти роденден.
вакаа една моја другарка полни 14 год за една недела ама уште незнае каде да го слави.. имате некои идеи?? пр. негде кај што може да се игра ама на свои песни само да не било дома
Идеи за 21 роденден? Сакам од 21-22h до 00h во нормално време да биде, дискотеките се нели после полноќ. Али сакам журче, каде што ќе даваат добра музика, хитчиња нешто и ќе се игра. По можност центар (Скопје), а и не мора. За околу 15 души макс.и без астрономски цени. Како е во дион во четврток? Погодно ли е за тоа што барам? Хелп?
Роденденот ми се паѓа на почеток од неделата, журки нема по дискотекиве Сакам некаде во Центар да го славам роденденот. Ќе викнам 10-15 деца и сакам пристојна да биде цената. Предлози ве молам. Во дилема сум, а ми се ближи роденденот...
Предлог за 18ти роденден сега во август и ако знае некој за базен колку од прилика пари би отишле некој што има славено така...да каже ?
Ми иде роденден па сакам да прашам некој да не знае места каде што може да прославам, како Вулкан или Groove, со пиење само,музика и играње,без јадење..
Може ли да ми дадете предлози каде да го прославам мојот 12-ти роденден? На 10 јуни планирам да го славам, ве молам помогнете ми. Од Скопје.